Om oss

Företaget

Arturs bygg grundades år 2006 av Mig: Artur Wojtasik

-Byggtekniker(murrare,plåtslagan,snickare med yrkesbevis) I min versamhet riktar Jag mig till företag, kommuner, stat, landsting, organisationer, privatpersoner och föreningar. Vår ärlighet och lojala ambition leder
för det mest till ett bra slutresultat för Ert objekt eller projekt.


Med andra ord till alla Er som behöver professionell, seriös och pålitlig hjälp.
I projekt fungerar Jag vanligtvis som byggmästare och samarbetar då det behövs med byggare underentreprenörer och externa aktörer.

Jag har 30 års erfarenheter inom branschen allt från smått till stort vad gäller nybygnationer,renoveringar,om-och tillbygnader,både i Sverige och utomlands.

Chef

Namn: Artur Wojtasik

"Jag jobbar adminisrativt i företaget, och som konsult. Mitt företag är beredd på att ta stora projekt, som t.ex. nybyggnationer från grund. Vi tar även små projekt, tillbyggnationer mm. Företaget håller på och utvecklas hela tiden med stora investeringar, samt att vi har bra samarbete med andra företag runt omkring. Självklart har vi f-skatt. Försökringar och allt är helt rent. Vi har alla kurser som behövs, t.ex. Jobba på höjder, bygga ställningar. Bas U, Bas P, Heta arbeten, skylift, tätskydd, godkända för badrums byggnader. Detta som är bra med vårat företag att vi bockar plåtar i vårat lokal i hjo."

Vi är specialiserade på tak, bad,kök med behörighet . Vi ger alltid garanti på våra arbeten utan några konstigheter. Vi ger alltid det bästa för kundens räkning.